Podcasts voor bedrijven en instellingen

Voor Schouten en Nelissen (opleidingen), HippoLine BV e.a.

Waarom podcast?

Een onderwerp, voorgesprek, draaiboek, studio en je hebt een podcast. Radiomaken is mijn grote liefde en ik heb dat ruim 20 jaar gedaan voor vrijwel alle nationale zenders. Er zijn talloze vormen om en mooie podcast te maken: van een eenvoudig studiogesprek tot verhalende series in een fictieve of non-fictieve setting.

Eén van mijn radioprogramma’s – ‘De Heilssoldaat’ – is genomineerd voor de Prix Europa, een prestigieuze mediaprijs. ‘Sporen in Belfast’ was in de race voor de Zilveren Reissmicrofoon.

Podcasts zijn een geweldig medium. Je kunt altijd, waar en wanneer je maar wilt luisteren (en pauzeren). Een podcast heeft bijna geen limiet op het aantal luisteraars en met een programma in het Engels bereik je de hele wereld…

Opdrachtgevers

Data Talks voor HippoLine

Data Talks is de titel van een reeks podcasts van HippoLine, business intelligence (BI) specialist. We draaien nu het derde seizoen. Over data is veel te vertellen en de specialisten van dit bedrijf hebben een uitgesproken mening over ontwikkelingen in hun vakgebied.

Data Talks is een mooie vorm van promotie, maar tegelijk hebben we ervoor gekozen ook andere partijen, die geen klant van HippoLine zijn, uit te nodigen. Dat levert nieuwe inzichten en de gesprekken worden daardoor spannender.

De uitzendingen zijn te beluisteren via Spotify, Deezer en andere grote platformen. Je kunt je podcasts aanbieden via je website, in nieuwsbrieven promoten en delen via LinkedIn.

Podcast voor Schouten & Nelissen

Vrouwelijke rolmodellen en de impact van onderwijs. Daarover gaat de podcast voor opleider Schouten en Nelissen, ter gelegenheid van Wereldvrouwendag 2022. Die aflevering kun je hier beluisteren of op Spotify.