Breed aanbod

veelzijdig team..

  • Teksten voor campagnes, speeches, websites en social media
  • Klantmagazines, nieuwsbrieven en online videoproducties
  • Interactieve content voor musea en andere openbare ruimten
  • Presentatie en mediatraining
  • Het faciliteren van creatieve processen

en netwerkpartners

Specialisten

Een reclameslogan, nieuwe website, een verrassend concept voor een goed doel of museum. We doen het. Altijd en overal draait het om de boodschap, het verhaal dat je wilt vertellen. Wij kunnen zorgen voor de input en stemmen die af op je doelgroep en de media.

Ons vak is niet eenvoudig, daarom houden we communicatie graag simpel. Dit zijn de mensen met wie wij werken:

Lotte Boot (redacteur), Wouter Kurpershoek (journalist, dagvoorzitter en trainer), Mirjam Troost (vormgever), René de Vries (conceptontwikkelaar), Charles Batenburg (fotograaf), Arend Maatkamp (webbouwer), Camillo Spratt (training en strategie) en Claudia Tellegen (videoprodoductie).

input2media is van Joël Batenburg. Hij heeft voor kranten, tijdschriften, radio en televisie gewerkt. Tot 2011 was hij eindredacteur informatieve televisie en De Ideeënfabriek (NPO). Daar worden mediaformats en campagnes ontwikkeld. In 2011 was de start van input2media, bureau voor advies, mediaproducties en training.

Wij hebben een betrouwbaar netwerk met leveranciers en producenten van o.a. hard- en software. Als een opdracht erom vraagt, werken we met hen samen. In alle gevallen houdt input2media de regie en is eindverantwoordelijk voor het resultaat.

42.700

Abri’s in Nederland

30% van de huishoudens

heeft een betaalde krant

52.448.000

Advertentiebudget Heineken Nederland (2016)

61 jaar

is de gemiddelde leeftijd luisteraar NPO Radio 1

Goed verhaal

Wij trainen de verteller

Nu.nl staat op de stoep, wat is in vijf regels het verhaal van je organisatie? Is dat waar je trots op bent te zien, te horen en te proeven in al je communicatie?